Tekirdağ 1 Şubesi

YARIŞMAMIZ SONUÇLANDI, ÖDÜL DAĞITIM GECEMİZE BEKLİYORUZ

    Memur-Sen Tekirdağ İl Temsilciliği olarak düzenlediğimiz Peygamber Efendimizin(s.a.v)’’Kardeşlik Anlayışı’’konulu yarışmamız sonuçlandı. Ödül dağıtım gecemize tüm yarışmacılarımızı , ailelerini ve tüm Tekirdağ halkını davet ediyoruz.

    Ülkemizin güzel insanlarının huzurunu ,kardeşliğini, birlik-beraberliğini bozmak için uğraşan yerli ve yabancı mihraklar bu emellerine ulaşamayacaklardır.Bizler,bu toplumun genlerinde olan kardeşlik duygusunu köreltmelerine izin vermeyeceğiz.Dün Çanakkale,Sakarya, Dumlupınar da omuz omuza çarpışan atalarımızın bize emanet ettikleri değerlerimize sahip çıkacak ve çocuklarımızı, gençlerimizi o duygularla yetiştireceğiz.Bu vatan da binlerce yıldır beraber yaşayan ,birbirini kardeş bilen insanların arasına nifak tohumları ekmeye kimsenin gücü yetmeyecektir.Vatanımın güzel insanları, yüzlerce yıldır birbirine düşürülmek istendi.Ancak ‘’mü’minler kardeştir’’inancından dolayı bu proje gerçekleştirilemedi.

    Kardeşliğe daha fazla ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde,bizde Tekirdağ  Memur-Sen olarak,bu sürece katkı sağlamak ,sadece Ülkemizde değil tüm dünyada kardeşliğin önemini vurgulamak amacıyla bu yarışmayı ve kardeşlik gecesini düzenledik.

    Sonuçta, ülkemde ve tüm dünyada insanlar barış ve huzur içinde KARDEŞÇE  yaşasınlar, diyoruz.