Tekirdağ 1 Şubesi

İl Divan Toplantısı Kapaklı'da Yapıldı

Eğitim-Bir-Sen Tekirdağ Şubesi ve İlçe Temsilciliklerince her ay düzenli olarak gerçekleştirilen İl divan toplantısı bu ay Kapaklı ilçemizde gerçekleştirildi. İl yönetim kurulu ve tüm temsilciliklerimizin yönetim kurullarının katıldığı toplantıyı Kapaklı İlçe Temsilciliği Başkanı Göksel Koçluk açtı ve tüm başkanlara ve yönetimlerine kısa bir hoşgeldiniz konuşması yaparak sözü il başkanı Ferruh Topuz'a verdi.

 

İl Başkanı Ferruh Topuz konuşmasında sendikamızın geçmişinden ve gelecekteki hedeflerimizden bahsetti. 28 Şubat Postmodern darbesi ve ülkemize ve insanımıza verdiği zararları anlattı. Genel Merkez seçimleri ile seçim sürecinin tamamlandığını ve göreve seçilen Ali Yalçın ve ekibini tanıtarak başarılı olmalarını diledi. Sendikamız adına önümüzdeki süreçte nasıl bir yol izlenmesi gerektiği ve üye sayımız ile ilgili bilgiler veren Feruh Topuz Tekirdağ'da 15 Mayıs itibarı ile yetkiye alacaklarını söyledi.

 

Başkan Vekili İsmail Çelebi; sendikamızın hedeflerinden ve sendikacılıkta izlenmesi gereken yollardan bahsetti. Ayrıca tüm ilçelerin üye sayılarını okuduktan sonra Temsilcilik başkanlarından hedeflenen üye sayılarını aldı.

 

Basın ve İletişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Turgut Kelleci ise; Temsilcilik başkanları ile basın ve iletişimden sorumlu başkan yardımcılarına hitaben Sosyal medyada isim ve logomuzu kullanan tüm hesapların kontrollerinin kendilerinde olması gerektiğini, kontrolleri dışında bir hesap varsa kapatılmasını talep etmelerini istedi. Önümüzdeki süreçte sıkıntı yaşamamak adına Sendikamızın imajına yönelik saldırılar olabileceğinden bu tedbirleri almamız gerekir dedi.

 

Daha sonra serbest kürsü şeklinde Temsilcilik başkanları ve yönetim kurulu üyeleri söz alarak sıkıntılarından bahsettiler ve çözüm yolları önerileri dinlendi. 

 

İl divan toplantısı birlikte yenilen bir yemek ile sona erdi.