Tekirdağ 1 Şubesi

KAYBETMENİN DE BİR ONURU VARDIR

Türk  Eğitim Sen  başkanı  Muzaffer  Doğan  sürekli  üye  kaybetmenin  verdiği  sinir  bozukluğuyla  herkese  iftira  atmaya, her işe kara  çalmaya, okul  yöneticilerine  mobing  uygulamaya devam etmekte.  Son  olarak  Hayrabolu ilçesi  Çerkezmüsellim  Okulu müdürünü  hedef  seçerek bu tükenmişlik  sendromunu  iftiralarla  kapatmaya  çalışmaktadır. Geçmiş  dönemlerde  memurların önüne  üye  formlarını  koyarak  imzala getir yoksa .... tehditleriyle  üye toplattıran başkan,  Ülkemizde ve okullarda  oluşan demokratik  ve özgürlükçü  ortamda bunu  yaptıramamanın  hırçınlığı ve ezikliği ile sendikamıza ve üyelerimize karşı   saldırganlaşmakta, saldırganlaştıkça da gerçek yüzünü gören  eğitim  çalışanları  tarafından güven ve itibar kaybetmekte. Üye  kayıplarını  kendi  beceriksizliği ve  başarısızlığında  aramak  yerine  milli  eğitim  müdürlerine,  okul  idarecilerine  ve öğretmenlere  saldırmakta, bu iftiralarına inandırdığı bir  gazetede  haber  diye  sürekli  iftira  ve  yalanlar  yayınlatmaktadır.

 

İnsanın  değerini  kendi  sendikasına  üye  olmakla eş  tutan,  sendikasından  istifa  ederek  başka sendikaya  üye  olan  eğitimcileri,  hainlik  ile,  satılmışlıkla  itham eden, ağza  alınmayacak  küfürler  eden  başkanın  ruh  hali  bizi  endişelendirmekte.

           

"Çamur at  izi  kalır" mantığıyla  hareket  eden  başkana, meydanın artık  boş  olmadığını  hatırlatıyoruz. Muzaffer  DOĞAN şunu iyi  bilsin ki, esasen aklı başında hiç bir eğitimcinin umursamadığı  bu  yalan ve  iftiralarının  yasal olarak takipçisi  olacağız. Sendikamıza  ve  üyelerimize yaptığı  iftira  ve  karalamaların  yasal  alanda hesabını  soracağız.  kaybetmenin de bir  onuru  olduğunu,  sağa  sola  saldırmak  yerine  hizmet  üreterek var  olmaya  çalışmasının erdem  olduğunu  hatırlatıyoruz.  Bundan  sonra sendikamıza ve  üyelerimize karşı  yaptığı her  saldırının yasal zeminde takipçisi olarak Muzaffer DOĞAN' a sendikacılığın bir  onur ve ahlak işi olduğunu  öğreteceğiz.

           

 

                                                                                                         Ferruh  TOPUZ

                                                                                                          Eğitim-Bir-Sen

                                                                                                     Tekirdağ Şube Başkanı